DKUK
+46 (0)31 - 16 84 30

Om oss

Om Medical Partner

Medical Partner AB grundades i 1994 i Göteborg. Vi är ett handelsbolag/ distributionsbolag som försäljer och marknadsför medicintekniska produkter, för bolag som inte är direkt representerad i Sverige.

Hösten 2016 blev Medical Partner AB förvärvat av Vingmed Danmark A/S. Det strategiska syftet med detta var att stärka närvaron och öka kompetensen i båda Sverige och Norden och på det sätt kunna erbjuda båda ett större sortiment av unika produkter, men också service och support på högsta nivå. 2017 flyttade Medical Partner sitt huvudkontor från Göteborg till Uppsala. Detta båda av strategiska och logistiska hänsyn. Med en placering mera centralt i Sverige, kan vi optimera vår support och närvaro till alla regioner i Sverige på ett effektivare sätt. Vår kompetens sträcker sig över många specialistområden, men vi har framförallt fokus på områden inom kardiovaskulära sjukdomar och koagulation.

Vi som arbetar på företaget har lång erfarenhet och mycket bra kännedom om de segment vi verkar inom. Vår unika förmåga att förnya vårt produktsortiment med efterfrågade produkter, gör oss till en attraktiv partner för båda kunder och leverantörer. Vårt nära samarbete med kunder och leverantörer, har givit oss ett stort och starkt nätverk inom den svenska sjukvården.

Vår Mission

Att kunna erbjuda ett brett sortiment av marknadsledande medicintekniska produkter av högsta kvalitet till sjukvården, som kan hjälpa patienter till ett bättre liv och högre livskvalitet. Vi strävar efter att erbjuda den bästa service och support till våra kunder.

Back to Top